Demo BBM

Hey nu daremo, anjeun osok ka dugem teu ? Osok narenggak miras teu sabangsa amer, arak , civas regal, vsop,?? Laina marahal ? Arudud teu ? Sapoe beak udud sbrha bungkus ?
Ai inuman samahal mahal dibeulian, mangratus ratus rebu sabotol ning diaruyup ? Bensin naek 1500 ge ni musingkeun nusantara.

Logika na kieu pan bensin naek 1500 saleter, dina meuli 10 liter, ngan ngamahalan 15rebu pan ??
( Emang sih jatah samsu jeung kopi kacoceng , tp santai gpp kok ) KLMY

Ceuk saya, demo sok marangga jor demo, tp pan aya aturan na, contoh na kieu :
• demo ulah anarkis, pasurung surung jeung aparat nanaonan ? Kanyeri nyeri awak.
• Ayeuna ngaduruk ban , teu kebul? ning narutup irung pan pas meuleum ban ? Ongkoh kebul tp di duruk pan tolol !! Tah eta ban ge tibatan di duruk mending di jual pan lumayan bisa meuli es cendol elizabetttt…!!
• Trus Sing jorowok turunkan presiden kuat urat beuheung barijil, ayeuna maneh jadi presiden daek mikiran nagara? Trus rakyat ngadaremo lain ngadukung maneh sebagai presiden pan jangar hulu menn, kapikir teu ? Nteu pan ? Sarakola weh kos nu enya, ai nu kieu teu kapikir. S1 weah jd almamater…tp kalakuan budak SD..”sory nu teu tamat tonk kasepet..hehe”
• Mun perlu mah demo na di stadion bola weh jug, ulah di sawah yeuh kade karunya patani menn ( komo di pasar mah cuih cuih hoakkk cuhhhh). Tah pan jd teu ngaganggu nu sejen. Teu kudu aya pengalihan lalu lintas sagala menn. saya ge lain teu karasa bensin naek teh , sarua karasa mun meuli bensin naek teh, tp da kumaha deui ?

Mending kita dukung pemerintahan kita, keun weh nu karorupsi mah, da ngke ge ai maot mah pan aya balesan na. ( da uink ge hayang beunghar sebenerna mah, ngan da kaayaan na kieu nya tarima dengan lapang lapang dada weh )

Mau di kopi paste sok mangga, meh nepi ka nu daremo, da nu daremo ge baroga  yakin.

Ini benar”lieur…

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: